YPC - Inox YPC - Inox YPC - Inox YPC - Inox

Termene si conditii

Va rugam cititi cu atentie urmatoarele termene si conditii de utilizare a site-ului:

 

1) Acesta NU este un magazin online. Produsele selectate de dumneavoastra vor face obiectul unei oferte personalizate transmise de catre un reprezentant de vanzari. Lista de produse are caracter ajutator in calcularea valorii produselor solicitate.

 

2) Preturile prezentate pe site sunt valabile la data prezenta si sunt informative; aceastea nu creeaza nici un fel de obligatie din partea societatii noastre. Preturile de vanzare vor fi stabilite pe baza unei oferte personalizate transmise de catre un reprezentant al societatii noastre.

 

3) Oferta transmisa de catre reprezentantul de vanzari este personalizata si netransmisibila.

 

4) Preturile produselor vandute in cadrul depozitelor noastre pot sa difere de cele de pe site. De obicei aceste produse sunt marcate corespunzator in descriere cu textul “PRET PROMOTIONAL!”, “PRET EXCLUSIV ON-LINE!” sau “PRET PROMOTIONAL EXCLUSIV ON-LINE!”.
Pentru a obtine pretul de pe site va rugam sa contactati un reprezentant de vanzari de la pagina de contact.

 

5) Preturile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

6) Anumite produse pot avea marcajul “Pret Promotional” , “Oferta” sau alte marcaje similare.
Aceste produse au pretul stabilit in scopul promovarii acestora.
Daca nu este specificata o perioada de valabilitate, aceaste preturi sunt valabile in mod implicit pe o perioada nedeterminata. Aceste preturi se pot modifica fara o notificare prealabila in functie de necesitatile de marketing si stocurile disponibile.
Modificarea preturilor nu creeaza nici o obligatie din partea noastra.

 

7) Preturile de pe site sunt valabile numai pentru plata in avans sau numerar; NU sunt valabile pentru plata la termen (in cazul in care se accepta acest lucru).

 

8) Pentru produsele la care exista specificatia “Pret negociabil!”, pretul se stabileste in functie de cantitatea ceruta si alte servicii dorite de client (transport, debitare material etc).

 

9) Informatiile personale transmise sunt confidentiale si sunt folosite coform legilor in vigoare privind accesul la informatii personale. Nu vom furniza datele altor terti decat cu acordul dumneavostra. Nu incurajam spam-ul si nu facem publice datele dumneavoastra.

 

10) Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, CNP, adresa, telefon, email) prin mijloace mixte, destinate prelucrarii datelor pentru furnizarea serviciilor de comercializare a produselor noastre.
Sunteţi obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare prelucrarii datelor pentru servicii de comercializare. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea prelucrarii datelor si a livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de către operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata si reprezentantii legali ai persoanei vizate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate, in vederea stocarii si salvarii lor periodice.

 

11) Toate produsele sunt livrate insotite de documente justificative (factura, bon fiscal etc.);

 

12) Unitatea de vanzare (facturare) este cea specificata la fiecare produs in parte. Alte unitati de masura ce pot aparea in informatiile produsului au caracter informativ si ajutator.

 

13) Pentru produsele a caror unitate de masura specificata in descrierea produsului este “kg” (kilogram), cantarirea se face in cadrul depozitelor noastre; clientul are obligatia sa asiste la cantarire sau in cazul in care acest lucru nu este posibil sa trimita o persoana delegata in acest sens.
In cazul in care transportul cade in sarcina noastra, clientul poate verifica la destinatie greutatea specificata in documentele de insotire a produselor cu cantare autorizate si verificate metrologic.

 

14) Pentru produsele a caror unitate de masura specificata in descrierea produsului este “kg” (kilogram), greutatile specifice la fiecare produs in parte au caracter informativ. Datorita tolerantelor dimensionale permise de standardele de produs, greutatea poate fi mai mare (toleranta pozitiva) sau mai mica (toleranta negativa).
LA VANZAREA PRODUSULUI, SE VA LUA IN CONSIDERARE CANTARIREA!

 

15) Pentru produsele care nu sunt in stoc si pentru care este necesara o comanda speciala, pretul si termenul de livrare va fi comunicat de catre un reprezentant de vanzari; pentru aceste produse este necesara achitarea unui avans.

 

16) Incearcam sa asiguram informatii cat mai corecte, complete si actualizate asupra produselor comercializate; totusi, din diferite cauze, pot aparea anumite erori. Mentionam ca informatiile complete asupra produsului le puteti gasi in standardele de produs sau in fisele tehnice puse la dispozitie de producator.
Aceste posibile erori nu creaza nici un fel de obligatie din partea noastra.

 

17) Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

 

18) In cazul in care cumparatorul ridica produsele personal direct de la depozitele noastre, responsabilitatea receptiei lor cade in sarcina cumparatorului.

 

19) In cazul in care transportul cade in sarcina noastra, acesta se va efectua numai in limita posibilitatilor legale (existenta limitelor de gabarit si greutate pana la locul descarcarii, obtinerea autorizatiilor necesare daca este cazul etc.) si numai daca locul de descarcare permite acest lucru (spatiu de intoarcere pentru masina, nu exista obstacole sau pericole care pot avaria masina etc.). In cazul in care soferul constata ca nu se poate efectua descarcarea, aceasta se va efectua la cel mai apropiat loc posibil. Nu raspundem de eventualele costuri ce deriva din acest fapt.

 

Descarcarea materialelor la locul indicat cade in sarcina cumparatorului (exceptie facand cazurile in care se convine altfel). Descarcarea se va face in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care perioada de timp de la momentul in care a ajuns mijlocul de transport la locul indicat de cumparator si pana la mommentul descarcarii depaseste 4 ore, ne rezervam dreptul de a imputa cumparatorului eventualele costuri suplimentare legate de aceste intarzieri.

 

20) In cazul in care livrarea produselor se efectuaeaza de catre societatea noastra, cumparatorul are obligatia receptionarii acestora. Daca la receptia marfii de catre cumparator se vor constata diferente cantitative si/sau calitative fata de documentele insotitoare, acest lucru va face obiectul unui proces verbal. Ne obligam sa remedieze cele constatate in procesul verbal in cel mai scurt timp posibil.

 

21) Eventualele diferente cantitative si/sau calitative ce din cauze obiective nu au putut fi constatate in momentul livrarii produselor (de exemplu datorita ambalarii) se vor comunica in termen de maxim o saptamana de la livrare. Dupa acest interval se considera ca produsele au fost livrate corespunzator si nu mai raspundem pentru remedierea acestora.

 

22) In cazul in care cumparatorul face returul anumitor produse (de exemplu paleti de lemn) , sarcina transportului lor cade in sarcina acestuia.

 

23) Toate informatiile prezentate pe acest site intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

 

*Transportul materialelor:

 

Putem asigura la cerere transportul materialelor cu mijloace proprii; in functie de oferta transmisa de catre reprezentantul de vanzari, transportul poate fi inclus in pretul produselor.
Transportul va fi asigurat numai in conditiile legale. Livrarea produselor se va face conform termenelor si conditiilor de mai sus.

 

In cazul in care transportul cade in sarcina noastra, acesta se va efectua numai in limita posibilitatilor legale (existenta limitelor de gabarit si greutate pana la locul descarcarii, obtinerea autorizatiilor necesare daca este cazul etc.) si numai daca locul de descarcare permite acest lucru (spatiu de intoarcere pentru masina, nu exista obstacole sau pericole care pot avaria masina etc.). In cazul in care soferul constata ca nu se poate efectua descarcarea, aceasta se va efectua la cel mai apropiat loc posibil. Nu raspundem de eventualele costuri ce deriva din acest fapt.

 

Descarcarea materialelor la locul indicat cade in sarcina cumparatorului (exceptie facand cazurile in care se convine altfel). Descarcarea se va face in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care perioada de timp de la momentul in care a ajuns mijlocul de transport la locul indicat de cumparator si pana la mommentul descarcarii depaseste 4 ore, ne rezervam dreptul de a imputa cumparatorului eventualele costuri suplimentare legate de aceste intarzieri.

 

Unitati de masura folosite si prescurtarile lor:

 

kg – kilogram
mc – metru cub
ml – metru liniar
m – metru
mp – metru patrat
buc – bucata
bax – bax (pachet)
sac – sac
palet – palet

 

Modalitatea de a comanda produsele solicitate:

 

MOD I:

 

1) Alegeti produsele dorite precum si cantitatile necesare. In momentul in care ati terminat, accesati “Lista de produse” din tab-ul dreapta sus.
2) Dupa alegerea produselor, vi se vor cere cateva informatii de contact in cadrul unui formular. Va rugam sa specificati la rubrica “Observatii” inainte de trimiterea cererii de oferta si alte servicii pe care le doriti (de exemplu: debitare materiale la o anumita dimensiune).
3) Aceasta lista reprezinta o cerere de oferta transmisa de dumneavoastra catre noi.
4) Cititi cu atentie lista cu “Termene si conditii”. Transmiterea cererii de oferta implica acceptarea acestora.
5) Un reprezentant de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp pentru oferta.
6) In cazul in care acceptati oferta, veti conveni cu reprezentantul nostru de vanzari asupra modalitatilor de plata si de livrare a produselor.

 

MOD II:

 

- Contactati direct un reprezentantde vanzari in legatura cu produsele dorite.
- Datele de contact le gasiti AICI.